SunăProgramare online!
  • 0336.405.405

7 motive pentru care alegi OpticalMed

OpticalMed susține dreptul la o vedere sănătoasă!

1. Îți garantăm o vedere perfectă.

În cazul în care nu vezi cu ochelarii achiziționați de la noi se va reface consultul și lentilele vor fi schimbate în mod GRATUIT. Simplu!

2. Consultul se realizează cu multă răbdare

Astfel, putem garanta acuratețea prescripțiilor optometrice pentru care suntem recunoscuți. Răbdarea cu care optometristul efectuează consultul și stabilește dioptriile reprezintă unul din factorii prin care ne diferențiem. Vino la noi și vei vedea diferența între ceea ce înseamnă un consult făcut în grabă și un consult făcut așa cum trebuie.

3. Experiență de 23 de ani în domeniul opticii medicale

Sunt puține optici medicale în Galați care se pot mândri cu personal cu o experiență așa de mare. Și noi și clienții noștri avem șansa ca în echipa OpticalMed Galați să avem optician cu peste două decenii experiență.  Noi nu mai testăm, mergem la sigur!

4. Remindere automate prin SMS!

Deținem singurul sistem de SMS din Galați și printre puținele din țară, care, dupa un an de la prima vizita la noi,  iți reamintește că trebuie să vii la un nou consult. Clienții noștri sunt privilegiați!

5. Programare online

Avem un sistem simplu și eficient de efectuare a unei programări. Vezi direct în calendar zilele și orele libere, când poți să te programezi. Mai mult, după efectuarea programării, cu 45 de minute înainte de ora pe care ai ales-o, vei primi un reminder pe e-mail.
Am lansat primul sistem de acest gen din Galați și chiar dacă au apărut copii ieftine, sunt departe de a avea gradul ridicat de uzabilitate cu ceea ce punem noi la dispoziția vizitatorilor site-ului.

Preţuieşte-ţi ochii pe măsura valorii lor!

6. Gamă diversificată de rame pentru ochelari de vedere.

În loc de descriere mai bine prezentăm un testimonial oferit pe pagina de Google pentru noi: “Este imposibil să nu găsești rama pe care o cauți! Am găsit de la rame foarte accesibile la preț (39 lei) pana la rame de brand precum Vogue, Prada, Ray-Ban sau Guess. O adevărata încântare sa mergi la OpticalMed! Recomand cu încredere, personal profesionist și super amabil.”

Stai cu ochii pe pagina noastră de Facebook și pe BLOG pentru noutăți. Pregătim surprize mari în perioada următoare.

7. Prețuri accesibile

Am găsit  formula ideală pentru raportul calitate-preț cu adevărat imbatabil. Politica noastră de prețuri este simplă: avem produse de calitate pentru orice buzunar! Dar trebuie să ajungi la noi că să te convingi.

De menționat aici este și promoția activă acum:
-25% reducere la ochelari de vedere pentru elevi, studenți și salariați.
-50% reducere la ochelari de vedere pentru pensionari și someri.
Reducerile apar în bonul fiscal, sunt acordate în mod real, din prețul afișat în cabinet.

“Daca este nevoie sa mergem pana la Galati pentru servicii bune ….mergem! Tocmai s-au ridicat standardele in domeniul cabinetelor de optica medicala! Recomand OpticalMed cu toata caldura! Preturi bune, amabilitate cum rar vei gasi, corectitudine si un super ambient.”

Alina Preda


“Se cunoaste ca exista multa multa experienta. Sfaturi bune, sincere, profesionalism maxim! Daca vrei sa mergi la un cabinet de optica medicala alege OpticalMed. Este altceva!.”

Mara Ionescu


“Personal foarte bine pregatit, gama variata de produse și calitatea serviciilor oferite. Recomand OpticalMed cu toată încrederea! Mulțumesc pentru amabilitatea și promptitudinea cu care mi-ati oferit informațiile de care aveam nevoie în alegerea ochelarilor. Cu siguranță voi apela pe viitor tot la OpticalMed!”

Ana-Maria Oprea


“Informații complete în timp util, amabilitate maximă, profesionalism și oferă multă încredere în produsele pe care le au…..iar prețurile sunt exact pentru toate buzunarele
Recomand cu încredere, o vizită în această optică medicală te va convinge mai mult decât orice feedback”

Elena Mladin

Află cât de bine stai cu vederea. Nu mai amâna!

Poți programa un consult prin telefon la 0336 405 405 dar mai bine încerci programarea online ⬇︎ E mai simplu!
https://opticalmed.ro/
aprilie 2020
lunmarmiejoivinsâmDum
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123