SunăProgramare online!
  • 0336.405.405

7 motive pentru care alegi OpticalMed

OpticalMed susține dreptul la o vedere sănătoasă!

1. Îți garantăm o vedere perfectă.

În cazul în care nu vezi cu ochelarii achiziționați de la noi se va reface consultul și lentilele vor fi schimbate în mod GRATUIT. Simplu!

2. Consultul se realizează cu multă răbdare

Astfel, putem garanta acuratețea prescripțiilor optometrice pentru care suntem recunoscuți. Răbdarea cu care optometristul efectuează consultul și stabilește dioptriile reprezintă unul din factorii prin care ne diferențiem. Vino la noi și vei vedea diferența între ceea ce înseamnă un consult făcut în grabă și un consult făcut așa cum trebuie.

3. Experiență de 23 de ani în domeniul opticii medicale

Sunt puține optici medicale în Galați care se pot mândri cu personal cu o experiență așa de mare. Și noi și clienții noștri avem șansa ca în echipa OpticalMed Galați să avem optician cu peste două decenii experiență.  Noi nu mai testăm, mergem la sigur!

4. Remindere automate prin SMS!

Deținem singurul sistem de SMS din Galați și printre puținele din țară, care, dupa un an de la prima vizita la noi,  iți reamintește că trebuie să vii la un nou consult. Clienții noștri sunt privilegiați!

5. Programare online

Avem un sistem simplu și eficient de efectuare a unei programări. Vezi direct în calendar zilele și orele libere, când poți să te programezi. Mai mult, după efectuarea programării, cu 45 de minute înainte de ora pe care ai ales-o, vei primi un reminder pe e-mail.
Am lansat primul sistem de acest gen din Galați și chiar dacă au apărut copii ieftine, sunt departe de a avea gradul ridicat de uzabilitate cu ceea ce punem noi la dispoziția vizitatorilor site-ului.

Preţuieşte-ţi ochii pe măsura valorii lor!

6. Gamă diversificată de rame pentru ochelari de vedere.

În loc de descriere mai bine prezentăm un testimonial oferit pe pagina de Google pentru noi: „Este imposibil să nu găsești rama pe care o cauți! Am găsit de la rame foarte accesibile la preț (39 lei) pana la rame de brand precum Vogue, Prada, Ray-Ban sau Guess. O adevărata încântare sa mergi la OpticalMed! Recomand cu încredere, personal profesionist și super amabil.”

Stai cu ochii pe pagina noastră de Facebook și pe BLOG pentru noutăți. Pregătim surprize mari în perioada următoare.

7. Prețuri accesibile

Am găsit  formula ideală pentru raportul calitate-preț cu adevărat imbatabil. Politica noastră de prețuri este simplă: avem produse de calitate pentru orice buzunar! Dar trebuie să ajungi la noi că să te convingi.

De menționat aici este și promoția activă acum:
-25% reducere la ochelari de vedere pentru elevi, studenți și salariați.
-50% reducere la ochelari de vedere pentru pensionari și someri.
Reducerile apar în bonul fiscal, sunt acordate în mod real, din prețul afișat în cabinet.

Cât de clar vrei sa vezi?

Sănătatea ochilor tăi nu mai poate fi amânată!
Primul pas către o vedere mult mai clara si confortabilă este sa faci o programare la cabinetul OpticalMed Galați.