SunăProgramare online!
  • 0336.405.405

Confidențialitate

Confidențialitate

Politica de confidentialitate:

Pentru a ne imbunatati serviciile dar si pentru a raspunde intrebarilor tale, iti vom solicita informatii personale cum ar fi numele, adresa, adresa de email, numarul de telefon, etc. Aceste informatii colectate nu sunt folosite pentru a iti transmite oferte despre serviciile si produsele S.C OPTICALMED REIN S.R.L fara acordul tau. S.C OPTICALMED REIN S.R.L se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului www.opticalmed.ro

Putem furniza informatii de ordin general cum ar fi traficul pe site si alte statistici catre terti, dar aceste informatii nu vor contine informatii cu caracter personal. Site-ul www.opticalmed.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea informatiilor cu caracter tehnic despre vizitatori, informatii cum ar fi adresa de IP, sistemul de operare folosit, tipul browserului. Informatiile respective impreuna cu traficul realizat de tine pe site-ul www.opticalmed.ro sunt colectate doar cu scopul de a ajuta la imbunatatirea uzabilitatii site-ului nostru.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C OPTICALMED REIN S.R.Lva stoca in conditii de siguranta si doar pentru scopurile descrise mai sus, datele personale pe care le furnizezi.

Colectarea datelor personale

S.C OPTICALMED REIN S.R.L, prin intermediului site-ului www.opticalmed.ro, poate colecta date personale de la clientii sai, prin urmatoarele moduri:

direct de la vizitator – in momentul in care un vizitator se aboneaza la serviciile site-ului, ii sunt cerute date cu caracter personal (adresa de mail, nume, prenume, adresa, etc.);
automat – din raportul de trafic al serverului sau al altor aplicatii. Datele care pot fi colectate sunt: adresa de IP, ora vizitei, durata vizitei;
prin cookies – in momentul in care vizitati site-ul nostru este posibil sa va iti fie trimis un cookie pentru stocarea si urmarirea preferintelor tale.

Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal este S.C OPTICALMED REIN S.R.L si incepand cu data de 25 mai 2018, puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal la urmatoarea adresa de e-mail: contact (@) opticalmed.ro

Ce date personale prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele dvs. de identificare, tranzactionale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dvs. sau din alte surse atunci cand deveniti clientul nostru, sau cand folositi produsele sau serviciile noastre. In anumite cazuri, datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, CNP, data nasterii clientului si detaliile privind comenzile transmise catre subscrisa.

Cum prelucram datele dvs. personale?

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a va furniza solutii personalizate sau pentru a va oferi asistenta atunci cand aveti nevoie, in scop de marketing sau pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care vi le oferim.

Cum puteti administra acordurile exprimate

Pentru a va putea oferi servicii personalizate, respectiv cat mai apropiate de interesele dvs., putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor si/sau a comportamentului dvs., inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Pentru aceasta, respectiv pentru comunicarile de marketing direct, vom tine intotdeauna cont de optiunile dvs.

Daca doriti ca toate datele dvs. sa fie sterse din baza noastra de date puteti solicita oricand acest lucru la adresa de e-mail: contact (@) opticalmed.ro

Comunicam datele personale catre alte entitati?

Datele dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entitati desemnate de de noi sa prelucreze datele in numele nostru. Cu toate acestea, S.C OPTICALMED REIN S.R.L ramane operatorul datelor dumneavoastra. Astfel, este posibil sa transmitem datele catre autoritati publice, consultanti externi, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidentialitate si de protectie a datelor).

Cat timp prelucram datele personale?

Datele dvs. personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Care sunt drepturile dvs. si cum pot fi exercitate?

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului GDPR benefciati de drepturi aditionale. Aceasta este lista completa a drepturilor pe care le aveti:
Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs. personale;
Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.

Va puteti exercita aceste drepturi foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari pe adresa de e-mail: contact (@) opticalmed.ro

OPTICALMED REIN S.R.L
Adresa punct de lucru: str. Saturn, nr.5A, Galati, jud. Galati.
Cod fiscal: 39482711
Reg.com J17/841/2018
CONT: RO66BTRLRONCRT0454904801
Banca Transilvania
e-mail contact: contact (@) opticalmed.ro