SunăProgramare online!
  • 0336.405.405

La ce trebuie să fii atent(ă) ÎNAINTE să mergi la un cabinet de optică medicală

Ne-am asumat de la început implicare în educație pe acest segment și ne ținem de cuvânt.

Discuțiile cu clienții noștri și experiențele acestora anterioare în diverse optici din Galați, ne-au inspirat sa scriem articolul de mai jos, pentru că, nu-i așa, cu toții dorim corectitudine, servicii bune și, nu în ultimul rând, să știm pe mâna cui ne lăsăm vederea atât de prețioasă.

Iată 4 aspecte la ce trebuie să fii atent(ă) înainte să vizitezi un cabinet de optică medicală:

Recenzii

Primul pas este și cel mai important!

Interesează-te ce spun clienții opticii medicale la care vrei să mergi. Poți face acest lucru foarte simplu: pe Google și pe Facebook.

Caută numele cabinetului pe Google și, în partea dreapta a ecranului, îți vor apărea câteva detalii dar și recenziile (reviews). Vezi mai jos video-ul de 14 secunde. Faptul că citești recenziile înainte este în primul rând o dovadă a faptului că te respecți, dar îți poate economisi timp și bani.

Caută numele opticii medicale pe Facebook. Accesează-i pagină și citește recenziile și de aici. Nu are recenziile active? Acesta este un semnal de alarmă pentru tine!

 

O firmă care oprește recenziile pe Facebook are și motive să o facă, motive precum: prea multe recenzii negative, acuze din cele mai grave de înșelătorii, acuze de practică defectuoasă, etc.  Cine este corect și își face treaba bine, cu etică, moralitate și profesionalism, lasă recenziile activate pe pagina de Facebook. Atenție mare la acest aspect.

Ai grijă să ajungi unde trebuie!

Se întâmplă ca din neatenție să ajungi în alt cabinet decât cel la care vrei să mergi. Da, chiar dacă este greu de crezut te asigurăm că se întâmplă și acest lucru. Evident ca lipsa de caracter a personalului opticii unde ai ajuns greșit împiedică să-ți spune ca ai programare în alta parte. În cele mai multe cazuri nu te poți baza pe moralitatea altora. Pur și simplu…. ea nu prea există!

Așadar: fi atent(ă) că ai înțeles locația exactă a cabinetului și numele acestuia. Nu ai vrea să citești recenzii bune despre un cabinet și să te trezești că ajungi la altul despre care nu știi nimic. Fară compromisuri când este vederea ta în joc!

Verifică ofertele și promoțiile active.

Rame gratuite, lentile gratuite, chiar și ochelari gratuit. Îți sună cunoscut? Evită pe cât posibil cabinetele de optică medicală care caută să te atragă cu astfel de reclame. Nu uita că nimic nu este gratis cu adevărat și vederea ta este mult prea prețioasă să îi oferi asemenea „oferte bombă”!

Există medic sau nu.

Aici este o altă problemă. În disperarea după clienți anumite optici folosesc fel și fel de texte publicitare care să îți inducă ideea că, în cabinetul lor, există și medic. Practică oricum greșită din start dar asta este o altă discuție.

Exemplu (caz real la acest moment): la ce te gândești când vezi scris: „Centru modern de tratare a afecțiunilor oculare„? Cu siguranță te gândești că există cel puțin un medic oftalmolog. Răspunsul este NU, nu există medic oftalmolog chiar dacă ție ti se induce această idee. Exemplele pot continua.

În această situație cel mai bine este să suni și să întrebi clar orice aspect pe care vrei să îl știi înainte să mergi la cabinet. Ai grijă la reclama înșelătoare care, la noi în Galați, există din abundență.
Cine să sancționeze aceste practici înșelătoare dacă nu tu, clientul, care ești direct interesat?


Până la urmă este vorba de sănătatea ochilor tăi, nu o poți lasă pe mâinile oricui. Corect?
Când este vorba de sănătate trebuie să fi foarte atent(ă) înainte să acorzi încredere. Interesează-te înainte, analizează și, dacă ești convins(ă) programează-te.

Un articol despre diferența între un medic oftalmolog și un optometrist îl poți găsi tot pe blogul nostru, aici: https://opticalmed.ro/diferențe-optometrist-oftalmolog/ 

Cât de clar vrei sa vezi?

Sănătatea ochilor tăi nu mai poate fi amânată!
Primul pas către o vedere mult mai clara si confortabilă este sa faci o programare la cabinetul OpticalMed Galați.