SunăProgramare online!
  • 0336.405.405

Termeni și Condiții

Introducere

Urmatorii sunt termenii unui acord intre dumneavoastra si S.C OPTICALMED REIN S.R.L
Prin accesarea sau utilizarea acestui site, confirmati ca ati citit, intelegeti si acceptati acesti termeni. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu utilizati acest site web si/sau serviciile oferite de S.C OPTICALMED REIN S.R.L

S.C OPTICALMED REIN S.R.L poate, in orice moment si fara notificare, sa modifice acesti Termeni de Utilizare si alte informatii pe care le contine acest site web. De asemenea,S.C OPTICALMED REIN S.R.L poate aduce imbunatatiri sau modificari produselor, serviciilor sau programelor descrise pe acest site, in orice moment si fara notificare.

Societata comerciala S.C OPTICALMED REIN S.R.L,  Cod fiscal: RO39482711, Reg.com J17/841/2018, e-mail contact: contact(@)opticalmed.ro va fi numita in continuare OpticalMed.

Termeni si conditii

1.  OpticalMed nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de SITE.

2. Programarile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi trimise catre noi prin formularele existente in SITE, inclusiv la pagina de CONTACT sau prin telefonul publicat in acest site.

3. Utilizatorul are obligatia de a ne furniza date de contact corecte si cu privire la proiectul dorit. OpticalMed nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

4. OpticalMed nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

5. Nu puteti copia si printa continutul SITE-ului fara acordul scris al OpticalMed, acord oferit exclusiv de la adresa de email contact (@) opticalmed.ro

7. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.opticalmed.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre OpticalMed si vizitatori/utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti. Fiind de acord cu a acesti Termeni si Conditii, vizitatorii/utilizatorii isi asuma in totalitate aceste riscuri.

8. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere OpticalMed pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prevazute de acesti Termeni si Conditii.

9.  OpticalMed este unicul detinator al informatiilor trimise de dumneavoastra, tratand acest subiect cu mare atentie, protectia datelor ocupand un loc important in politica noastra ca si firma. Va recomandam sa cititi: POLITICA de CONFIDENTIALITATE.

14. Este posibil ca, uneori, acest site sa contina inexactitati tehnice sau erori tipografice, iar noi nu garantam exactitatea informatiilor postate. Va rugam sa verificati ca utilizati cele mai recente versiuni ale paginilor din acest site Web si sa va asigurati ca informatiile sunt corecte si complete, inainte de a le utiliza pentru a lua decizii privind serviciile, produsele sau alte subiecte tratate pe acest site Web. Daca o autoritate juridica competenta constata ca unul dintre termenii acestor termeni si conditii nu poate fi aplicat, nu este afectata validitatea celorlalti termeni ai acestortermeni si conditii, cu conditia ca respectiva neaplicabilitate sa nu aiba un impact important asupra drepturilor pe care le au partile in baza acestor termeni si conditii.

15. Utilizarea acestui site se face exclusiv pe propriul dumneavoastra risc. OpticalMed nu ofera nicio garantie ca acest site web va functiona fara intrerupere, fara intarzieri, si fara erori.

Sfatuim clientii sa verifice acest document frecvent pentru a fi informati despre orice modificare, sau sa fie conectati la conturile nostre de Social Media: Facebook, Twitter, Google Plus pentru a fi la curent cu modificarile acestor Termeni si Conditii.

Ultima actualizare a termenilor si conditiilor, inclusiv politica de confidentialitate: 19.ian.2019