SunăProgramare online!
  • 0336.405.405

3 metode esențiale prin care poți să ai grijă de ochelarii tăi de vedere

Ochelarii de vedere sunt un accesoriu esențial și important pentru mulți dintre noi. Cu ajutorul lor vedem mai clar și, în același timp, aceștia pot completa stilul nostru personal. Cu toate acestea, ochelarii pot fi destul de delicați și necesită o întreținere corespunzătoare pentru a-și menține funcționalitatea și aspectul.  În cele ce urmează îți voi prezenta trei metode eficiente prin care poți a avea grijă de ochelarii tăi de vedere.

1. Curățarea corespunzătoare a lentilelor

Curățarea lentilelor este un aspect de maximă importanță în îngrijirea ochelarilor. Praful, grăsimea și alte impurități se acumuleazâ pe lentile, reducând astfel claritatea vederii. Asigură-te că folosești o soluție specială pentru curățarea lentilelor și un material moale și non-abraziv, cum ar fi o lavetă din microfibră. Evită să folosești șervețele umede, produse chimice agresive sau hârtie de orice fel, deoarece acestea vor zgâria lentilele.

 2. Păstrarea și protecția ochelarilor

Păstrarea ochelarilor într-un loc sigur și protejat este la fel de importantă ca și curățarea lor. Când nu îi porți, asigură-te că îi pui într-un toc de ochelari. De asemenea, evită să îi lași în locuri cu temperaturi extreme, cum ar fi în mașină pe timp de vară sau aproape de surse de căldură, deoarece, in mod sigur rama se va deforma.

3. Verificarea și ajustarea periodică a ramei

Ramele ochelarilor se pot deforma și slăbi în timp, ducând la o potrivire necorespunzătoare pe față. Este important să verifici periodic dacă rama este într-o stare bună și să o ajustezi dacă este necesar. O potrivire corectă a ramei asigură o vedere optimă și previne apariția durerilor de cap sau a disconfortului cauzate de ochelari nepotriviți. Vino la cabinet și te vom ajuta noi, fără nicio obligație din partea ta!

Îngrijirea adecvată a ochelarilor de vedere nu este doar o chestiune de estetică, ci și una care asigură o vedere clară și confortabilă. Urmează aceste trei metode eficiente pentru a te bucura de ochelarii tăi de vedere cât mai mult timp posibil și pentru a-ți menține sănătatea ochilor.

Nu uita la ca un an este recomandat sa vii la un consult al vederii. Daca esti deja clientul OpticalMed vei beneficia de consult complet GRATUIT (cu o programare in prealabil la tel: 0336 405 405).

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de sfaturi suplimentare privind îngrijirea ochelarilor tăi de vedere, nu ezita să mă contactezi.

Ramona-Ciobanu-Galati-specialistii-vederii

 

Ramona CIOBANU
specialistul vederii OpticalMed
0770 67 60 45‬

CONSULT GRATUIT LA ACHIZIȚIA DE OCHELARI!

AFLĂ CÂT DE BINE STAI CU VEDEREA
PROGRAMEAZĂ CONSULT

Programare prin telefon la:
0336 405 405

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 | Sâmbătă: 10:00 - 14:00

sau

ℹ️ Info program: in perioada 19 - 23 iunie cabinetul va fi închis. Ne revedem de luni, 24 iunie la cabinet.
This is default text for notification bar